29. November 2020 20:30:47
Navigation
Forside

DEBATFORUM

Hvad er PCO
PCO kost
PCO artikler
PCO brevkasse
PCO historier
PCO opskrifter
Din gæst har PCO
Dokumentar om PCO

Nyheder
Linksamling
Artikler oversigt
Brugernes opskrifter

Søg
Hjælp
Hjælp til Forum
Link til pcoforum
Om PCOforum.dk
Kontakt pcoforum.dk
PCO Awareness Ribbons

Nyeste artikler
Jeg havde det på for...
En god hverdag med PCO
Jul - Marcipanroulad...
Jul - Marcipan
Jul - Brunkager
PCO Kostvejledere

Mød Majbritt
PCOforum på din mobil
Scan og få PCOforum
på din Iphone el.
Smartphone

Scan og få PCOforum på din mobil

1000 brugere
Statistik
Unikke besøg: 30586115
5828 besøg pr. dag
Se indlæg
PCO forum - for kvinder med PCO » Fertilitetsbehandling/graviditet » Er blevet gravid
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
er vist nok gravid ...skal jeg fortsætte metformin
Styne
Jeg er vist nok gravid...to svage streger har vist sig på testen, men med to slemme spontane arborter er jeg ikke parat til at tro det helt endnu.
Sidste gang jeg blev gravid mente min gynækolog, at jeg skulle stoppe med metformin, men jeg har siden læst i "Spis dig gravid" at man ikke bare skal stoppe, men derimod trappe ned.
Hvad er jeres erfaringer? Fortsatte I? og hvor længe. Er lidt skeptisk overfor min gynækolog, da hun aldrig har anbefalet kostomlægning, men kun medicin. Tilgengæld har det at spise efter "spis dig gravid" gjort, at jeg har tabt 10 kg og fået næsten regelmæssig menstruation og nu måske er blevet gravid.
 
kavi27
Jeg har erfaringer med metformin. Jeg tager 1000 mg i døgnet. Og da jeg blev gravid sagde Skive fertlitetsklinik at jeg skulle forsætte og jeg forsatte frem til uge 12, men kan ikke huske om jeg tog 500 mg eller 1000 mg. Men tror nok det var 1000 mg.
Tror sagtens at du kan holde dig til spis dig gravid bogen. Det vil jeg gøre næste gang (Hvis der bliver en næsten gang)
Jeg fik konstateret pco i forbindelse med fertilitetsbehandling. Er efter 4 års kamp blevet mor til en virdunderlig dreng. Er blevet gravid efter 2 IUI behandlinger og 3 ICSI bahandlinger.
 
www.skelmose-vingborg.dk
Newt
Stort tillykke med graviditeten - hvor er det dog skønt med endnu en pco-pige i klubben.

Jeg var selv på Metformin før og i starten af min graviditet, og begge de gyn jeg har gået hos har gjort et stort nummer ud af, at jeg ikke bare måtte stoppe med metforminen af hensyn til abortrisikoen.
Jeg tog en pille morgen, middag og aften, inden jeg blev gravid, og det fortsatte jeg med, da jeg blev gravid. Jeg trappede langsomt ned hen mod uge 12, så jeg en hel uge tog to piller dagligt (morgen og aften) og i den sidste uge blot en pille dagligt (morgen). I uge 12 var jeg dermed helt ude af metforminbehandlingen.

Jeg håber, at du får en dejlig graviditet, og at alt går, som det skal.

KH Newt
Nu mor til Ludvig som er født i november 2010.
 
Lone1979
Jeg er også lige blevet gravid og har fået metformin indtil, men jeg fik atvide af min gynækolog at jeg skulle stoppe med det samme hvis jeg blev gravid......men jeg har nemlig hørt både at man skulle stoppe med det samme men også at man skulle fortsætte selvom man blev gravid......men hun sagde at den nyeste forskning som de er med i hele tiden, siger at man skal stoppe med det samme, men at det dermed ikke var sagt at man på et tidspunkt om nogle år finder ud af at det er bedre at fortsætte.......så jeg har valgt at stole på det hun siger, går ud fra at de har forstand på det, så jeg er stoppet med det samme jeg fandt ud af at jeg var gravid........held og lykke med graviditeten Smile
 
Nuggi
Jeg ved INTET om det, men vil bare skynde mig at ønske tillykke med den dejlige nyhed.

Hvis jeg var dig ville jeg ringe til Bjarne eller Svend for jeg har opfattelsen af at f.eks. PCO-klinikken har mere viden end de fleste gynækologer som også sætter sig ind i PCO m.m.

Held og lykke og nyd din graviditetSmile
 
Styne
Tak for jeres søde svar. Har nu testet igen og stregerne er begge tydelige, så der er ikke tvivl. Det er dog ikke det samme som at man (jeg) kan tro på det. Efter to grimme aborter som er endt med udskrabning, så er optimismen svær at finde frem.
Jeg tror dog jeg holder mig til min første indskydelse og fortsætter med Metformin.
 
bettemus12
Hvem er Bjarne Stigsby og Svend Lindenberg?? Smile
 
Styne
Tja, fik så næste overraskelse ved scanningen i går ...der var nemlig to blink! Så jeg, som har fået hormonbehandlinger for at blive gravid med begge mine to børn, som der er 5 år i mellem (og ingen prævention brugt i den mellemlæggende periode), har ved hjælp af kostomlægning (spis dig gravid) fået regelmæssig menstruation og er blevet så fertil at jeg nu venter tvillinger. HVOR VILDT! Det fatter jeg slet ikke, men kan kun anbefale andre bogen. Man må i hvert fald sige at det har virket for migYes
 
Dorte H
Stort tillykke med de to små kommende guldklumper Grin
 
Brittfp
Tillykke med de to blink -det er dejlig læsning. HAr du fundet ud af, hvad du gør med metformin. Min første søn blev lavet med råd fra Svend og de andre læger på Herlev og da sagde han, jeg skulle fortsætte til 12 uge og så trappe ned. Det gjorde jeg så også ved min anden gravidiet.
Fik konstateret PCO i 2004 i forbindelse med graviditetsønske. Symptomerne har været der siden jeg var teeenager, så jeg har vel levet med det størstedelen af mit liv. Ved hjælp af metformin og motion er jeg nu mor til to dejlige drenge på henholdsvis 4 år og 7 måneder
 
paya
stort tillykke med graviditeten.
mht. metformin under graviditet, har jeg ikke selv erfaring med det da jeg ikke selv har opnået graviditet endnu, men iflg. medicin.dk må man IKKE tage metformin under graviditet pga. for begrænset kendskab til virkningerne på fosteret. dog henviser de til at der er undersøgt virkningen hos 500 kvinder med PCO(S) der tog metformin under graviditet, hvoraf en stor andel af fostrene havde misdannelser - derfor anbefaler DE det ikke.
Der står jo altid i indlægssedler at man skal følge lægens råd, men tror nu selv jeg ville være lidt utryg ved det når der ikke er noget nærmere dokumenteret. Min specialist har også sagt at hvis jeg bliver gravid skal jeg stoppe øjeblikkeligt, så der er vist en del forskellige meninger omkring det, men jeg stoler fuldt ud på min læge så når det (forhåbentlig) engang snart bliver min tur, stopper jeg med det samme!
 
Styne
Tak for jeres lykønskninger - ja, det bliver sørme noget af en mundfuld, men nu siger mit naturligt skeptiske hjerte også at jeg lige skal lidt længere hen før jeg helt tror på det. Tilgengæld er jeg meget i vildrede med hensyn til medicinen. På svangreklinikken i Svendborg mener lægen jeg skal stoppe, men han vidste grundlæggende intet om det - det var bare noget han læste højt for mig. Så jeg hører meget gerne om andre som har gået hos Svend eller Bjarne Stigsby
 
Meier
Stort tillykke her fra Smile
Fik den 20.07.11 en dejlig dreng på 52 cm og 3460 gram Smile
 
Brittfp
Som skrevet længere oppe. Jeg og min veninde har begge gået hos Svend og vi har begge fået metformin og er trappet ned. begge efter hans råd. Der er intet i vejen med vores børn
Fik konstateret PCO i 2004 i forbindelse med graviditetsønske. Symptomerne har været der siden jeg var teeenager, så jeg har vel levet med det størstedelen af mit liv. Ved hjælp af metformin og motion er jeg nu mor til to dejlige drenge på henholdsvis 4 år og 7 måneder
 
Spring til debat:
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Hvad skal man spise? Normalvægtig med PCO 5 12-01-2015 22:11
Metformin?? Er blevet gravid 4 21-10-2014 20:30
Måske gravid <3 testsag den 17/10 Prøver at blive gravid 5 21-10-2014 12:51
Kan det passe at Metformin øger chancen for at få drenge børn? Metformin eller anden medicin 5 21-10-2014 12:42
Svær start med Metformin... Metformin eller anden medicin 1 21-10-2014 12:38
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,176
Nyeste bruger: Lillefis lykke
PCO Forum på Facebook
Kort og godt - PCO kosten
Artikel om PCO
Din gæst har PCO

PCOS awareness ribbon