04. Marts 2021 04:45:08
Navigation
Forside

DEBATFORUM

Hvad er PCO
PCO kost
PCO artikler
PCO brevkasse
PCO historier
PCO opskrifter
Din gæst har PCO
Dokumentar om PCO

Nyheder
Linksamling
Artikler oversigt
Brugernes opskrifter

Søg
Hjælp
Hjælp til Forum
Link til pcoforum
Om PCOforum.dk
Kontakt pcoforum.dk
PCO Awareness Ribbons

Nyeste artikler
Jeg havde det på for...
En god hverdag med PCO
Jul - Marcipanroulad...
Jul - Marcipan
Jul - Brunkager
PCO Kostvejledere

Mød Majbritt
PCOforum på din mobil
Scan og få PCOforum
på din Iphone el.
Smartphone

Scan og få PCOforum på din mobil

1000 brugere
Statistik
Unikke besøg: 31236917
5846 besøg pr. dag
Se indlæg
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Har du tabt dig selvom du var på P-piller?
Bambi86
Hindrer p-piller vægttab?
Har du tabt dig selvom du var på P-piller?


-Ja overskriften siger hvis det hele. Jeg havde forleden en samtale med en veninde der også har PCOS. Vi er begge to studerende og planlægger ikke foreløbig graviditet. Vi får begge p-piller for bla. at dæmpe uønsket hårvækst og regulere menstruationen. Jeg får Yasmin p-piller.

Hun nævnte at hun havde hørt et sted at det var sværere at tabe sig når man var på p-piller og nævnte det med at mange tager på af dem. Hun var derfor bekymret for om vi også ville have svært ved at tabe osConfused

Jeg undrede mig og håber da at høre fra nogen herinde der har tabt sig selvom de var på p-piller.

Nu ved jeg mange af jer herinde taber jer målrettet for at blive gravide og derfor ikke bruger præventions piller. Men der må være nogen herinde som min veninde og jeg som alligevel skal tabe sig og ikke skal blive gravide (endnu) Wink ?????

Er der nogen der har oplevet et OK vægttab med PCO-venlig kost samtidig med I bruger p-piller?? Hvis ja, gik det så meget langsomt?

Jeg er så småt gået i gang med PCO-venlig kost og håber da ikke at mine p-piller er en forhindring. Så vil jeg gerne stoppe med dem, men er bange for at min hårvækst går amok og at andre symptomer bryder løs.
 
Happel
Jeg har tabt mig fint på p-piller de gange, det har været nødvendigt. Første omgang 30 kilo og i næste omgang 5 kilo...
Jeg havde faktisk mere problemer med at tage på, da jeg stoppede med p-pillerne.

Jeg tog Diane mite...
Normalvægtig pco'er. Har været i behandling hos CFC.
Termin 4. maj 2011
4 gange hjemmerul med pergotime og puregon
1. IUI med puregon - negativt
Gravid på naturlig vis i en pause i behandlingenYes
Alexander 2 maj 2011Smile
Termin 6. Dec. 2012
 
Hovgaard
Har også tabt mig selvom jeg har spist p-piller (yasmin) hele tiden :-) Og synes jeg tabte de 10 kg (for at nå normalt vægt) i 'almindelig' tempo - spiser efter kostplan fra diætist.
 
SB
Jeg har oplevet begge dele, jeg er dog normalvægtig, men jeg har både taget på af p-piller, men også tabt mig. Jeg havde en samtale med min læge om det, og hun sagde at det er meget individuelt, hvordan ens krop reagere på p-piller, og p-pille mærket kan også have en afgørende rolle. Jeg skiftede mærke og tabte mig igen.
Normalvægtig-
Fik konstateret Pcos d. 15.09.10
 
Bambi86
Tak for jeres svar pigerThumbsup
Det lyder da til at p-piller ikke nødvendigvis er en hindring for vægttab og det gør mig glad! Må fortælle min bekymrende veninde om at der er håb forude hehe.

Især her i starten hvor man skal smide en del kilo føles det hele så langsomt, men man må bare være tålmodig og jeg vil trygt fortsætte med mine yasmin p-piller også må vi se hvordan det går.

Happel og Hovgaard> Det er bare super flot så meget I har tabt jer, hvor er I seje. Det giver mig virkelig håbYes Dyrkede I motion udover kostændring?

SB> Da du tog på i vægt mens du var på p-piller, spiste du så kulhydrat-fattig kost? Altså pco-venlig? Og spiste du på samme måde da du skiftede til et andet mærke og tabte dig? Og må jeg spørge hvilket mærke du bruger/brugte? Smile
 
Happel
Det er vel en ti år siden, jeg tabte de 30 kg, og ja, jeg dyrkede en del motion i form af løb og svømning. Inden det bliver alt for rosenrødt, hører det nu også med til historien, at jeg tog 20 kg på igen på 3 måneder... Dem tog det så et år ekstra at slippe af med igen på en mere realistisk kostplan. Efter det har jeg tilgengæld holdt vægten og kan snart fejre ti års jubilæum som normalvægtigGrin (altså plus minus de 5-7 kg, der har det med at ryge af og på)

I de senere år er jeg blevet meget glad for styrketræning - det er noget, der hjælper på forbrændingen og på at holde vægten. Meget mere end løb og anden konditionstræning. (Man skal dog stadig også dyrke konditionstræning, men en kombination med styrke er super optimal)

Jeg har også taget Yasmin...startede på diane mite, skiftede til yasmin, da den kom frem(den er videreudviklingen af diane mite), men skiftede tilbage til diane, da min hud bliver pænere med en gammeldags højhormondosis p-pille.
Normalvægtig pco'er. Har været i behandling hos CFC.
Termin 4. maj 2011
4 gange hjemmerul med pergotime og puregon
1. IUI med puregon - negativt
Gravid på naturlig vis i en pause i behandlingenYes
Alexander 2 maj 2011Smile
Termin 6. Dec. 2012
 
Bambi86
Sikke en vægtrejse Happel men profilbilledet med din baby-mavse viser at det var det hele værd! Grin og TILLYKKE med 10års vægt-jubilæumFlag Heheh.. Ja jeg kan kun nikke genkendende til det med at det ikke altid er rosenrødt, det kan tage et helt år og tabe 20kg men kun 3 mdr at tage dem på igen. Det er vildt, og det skal man virkelig huske på når man er ved at falde og har lyst til at grovæde alt det forbudteHuh

Lyder godt med motion og styrketræning selvom jeg er en kegle til det. Har tænkt mig at starte ud med konditionstræning fx løbebånd og cykling, også håber jeg at jeg kan finde ud af det med styrketræningen løbende. Overvejer også zumba hehe, men lige nu har jeg NUL kondi og aner ikke hvordan og hvornår jeg skal begyndeConfused Er for doven og "bange" for at miste motivationen hvis det bliver for hårdt....

Tak for dine svar, jeg vil fortsætte kampen inkl. p-piller, kostændring og så snart som muligt motionFingerscrossed
 
SB
Ja, jeg spiste efter KISS-kosten, så pco venligt Smile Jeg tog Yasmin på det tidspunkt, og er nu på nogle som hedder Mervalon og lever stadigvæk efter Kiss-kosten, så umiddelbart var det p-pille ændringen der har gjort vægttabet for mig.
Normalvægtig-
Fik konstateret Pcos d. 15.09.10
 
Hanne123
Jeg tager voldsomt på af alle former for udefrakommende hormoner. Senest af en hormonspiral, som ellers - ifølge min læge - kun virker lokalt i livmoderen. Jeg tog 5 kg på på 14 dage, uden at ændre spisevaner.

Hvis du eller din veninde har det på samme måde som mig, ville i nok allerede have opdaget det.
God fornøjelse med vægttabs - projektet. Jeg er med i båden herfra :-)
 
http://www.GreveAlternativ.dk
Happel
Angående styrketræning kan du få lagt et program i dit træningscenterSmile det plejer at være med i medlemsskabet. Og bare meld ud fra start, at det ikke skal være mere kompliceret end højst nødvendigt, og at det som en start måske ikke skal tage mere end max 15 min at køre igennem - så er det nemlig lidt nemmere at tage sig sammen. 15 min kondition + 15 min styrke og så lidt udstrækning er fint til en start. Det gælder jo om at opleve succes!

...og tak for de pæne ordYes
Normalvægtig pco'er. Har været i behandling hos CFC.
Termin 4. maj 2011
4 gange hjemmerul med pergotime og puregon
1. IUI med puregon - negativt
Gravid på naturlig vis i en pause i behandlingenYes
Alexander 2 maj 2011Smile
Termin 6. Dec. 2012
 
Spring til debat:
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
P-piller og isotretinoin Uren hud og Akne 1 11-06-2014 15:30
tør ikke tage p piller... P-piller 1 04-09-2012 09:11
hurrraaa jeg har tabt mig Overvægtig med PCO 2 29-03-2012 22:17
p-piller vs. p-ring P-piller 5 13-12-2011 14:48
...Nå, mine æg sover stadig efter 2 mdr. på p-piller!! Prøver at blive gravid 3 22-11-2011 19:51
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,176
Nyeste bruger: Lillefis lykke
PCO Forum på Facebook
Kort og godt - PCO kosten
Artikel om PCO
Din gæst har PCO

PCOS awareness ribbon