19. Marts 2019 05:53:21
Navigation
Forside

DEBATFORUM

Hvad er PCO
PCO kost
PCO artikler
PCO brevkasse
PCO historier
PCO opskrifter
Din gæst har PCO
Dokumentar om PCO

Nyheder
Linksamling
Artikler oversigt
Brugernes opskrifter

Søg
Hjælp
Hjælp til Forum
Link til pcoforum
Om PCOforum.dk
Kontakt pcoforum.dk
PCO Awareness Ribbons

Nyeste artikler
Jeg havde det på for...
En god hverdag med PCO
Jul - Marcipanroulad...
Jul - Marcipan
Jul - Brunkager
PCO Kostvejledere

Mød Majbritt
PCOforum på din mobil
Scan og få PCOforum
på din Iphone el.
Smartphone

Scan og få PCOforum på din mobil

1000 brugere
Statistik
Unikke besøg: 27895062
6028 besøg pr. dag
Se indlæg
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Jeg er træt af min læge!!!
hyc
Så oprandt dagen, hvor jeg skulle til læge og få henvisning til Bjarne Stigsby.
Damn, min læge blev tosset! Han blev ved med, at holde fast i, at den eneste behandling for PCO var p-piller, og dem fik jeg jo allerede. Alle argumenter blev fejet til side. Kosten måtte en diætist jo klare! Nej, en diætist ved jo ikke en meter om PCO! Jamen, det var det samme som diabetes patienter...
Og desuden mente, han slet ikke, at jeg havde gjort mig klart hvad jeg ville hjælpes med! -Det var jo medicinske og ikke gynækologiske problemer jeg havde.

Efter megen diskussion frem og tilbage og jeg til sidst nærmest sad og tudede af raseri og skuffelse over at han var sådan en idiot, gav han sig med et "Så hvis jeg skriver på et stykke papir, så er du glad?!" og jeg gik sur og næsten stor-hylende ud af døren.

Nu prøver jeg så, at få fat i en tid hos Bjarne Stigsby.
hvorfor kan læger ikke bare indrømme, at PCO ikke er deres eksperise felt og henvise til dem der er specialister i sygdommen`?!?!?!?!?!?!?!
Pis, jeg er sur - og nej hvor jeg bander, håber I kan bære over med mig, jeg bor trods alt på vestegnen Wink
 
hult
Ihhhhhhh altså! Skal du bare ikke finde dig i! Jeg bliver så rasende når jeg hører om praktiserende læger, der sidder som konge i deres eget kongerige og siger: "Jeg alene vide!" ...... og så ved de ikke en skid! Ud til højre med ham, det skal og må ikke være en kamp at få hjælp til at komme videre fra egen læge til specialister! Angry

Kan godt forstå du blev gal, ville jeg også være blevet, jeg har oplevet flere af disse læger og jeg har skiftet dem ud, kan simpelthen ikke leve med at de bare modarbejder. Nogen af dem kan bare ikke klare at de ikke ved nok om vores sygdom og deres storhedsvanvid gør så at de nægter at hjælpe en videre til dem der virkelig har forstand på tingene. De skulle da se det som en udfordring med at have en patient der ikke bare er lige efter bogen, de kunne jo lære en masse hvis de samarbejde med specialisten, sikken en viden de kunne få!

Flot at du fik det trumfet igennem, men burde ikke være nødvendigt, efter hvad jeg kan læse mig til så er du i gode hænder hos Bjarne Stigsby, men søg en anden praktiserende læge, en der ikke er bange for at lære nyt. Jeg har fundet en af de fantastiske af slagsen, ledte godt nok længe, så de findes heldigvis, har også sagt til hende at hun aldrig må gå på pension! Grin

Bare ras ud her sammen med os, vi forstår dig, og lad være med at gå i sort over ham lægen, han er det ikke værd, band over ham, det er helt okay. Hug jeg kan også en masse "fremmedord" når jeg har disse oplevelser! Jeg er opvokset i nordvestkvarteret og senere på Vestegnen, så jeg taler dig sprog også! Cool
I hope you never fear those mountains in the distance
Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances - But they're worth taking
And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance


www.hultshome.dk
 
http://www.hultshome.dk
hyc
Jamen, hvis jeg bliver spurgt om noget, der er udenfor min kompetenceområde, så sender jeg jo også videre.
Jeg vidste bare, at det skulle være besværligt. Han har jo haft nogle år til, at få mit helbred på plads og det er ikke lykkes. Skal jeg så blive ved med, at have det skidt, så han ikke bliver såret på lægefølelserne?
Jeg kom til ham efter lang tid med skyhøjt blodtryk, daglige opkastninger og migræner, hvorefter idioten klapper mig på skulderen og siger, at det nok forsvinder sammen med julefrokosterne Angry Nusj jeg var gal!
Når jeg skal holde pause med min p-piller får jeg simpelthen panikanfald, jeg ved at jeg skal have så ondt, at jeg ikke kan holde ud at være til. Jeg ved at jeg har en uge med opkastninger og migræne, hvorfor skal jeg lide sådan? Nu har jeg taget p-piller i 5 måneder i træk, jeg tør ikke stoppe, jeg vil ikke have ondt. Jeg pletbløder, men jeg lever bare jeg ikke har ondt.

Jeg skal til Bjarne d. 9/6, håber at det kommer til, at hjælpe mig videre.
 
hult
Hvor er det du får ondt? Er det menstruationssmerter?
I hope you never fear those mountains in the distance
Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances - But they're worth taking
And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance


www.hultshome.dk
 
http://www.hultshome.dk
hyc
Nej, mine mens.smerter er ikke så slemme mere, bestemt til, at leve med.
Til gengæld ligger jeg med migræne fra første færd, og jeg kaster op indtil jeg kan få p-piller igen. Jeg får selvfølgelig både migræne og kvalmestillende piller, men de hjælper ikke altid helt.

Det var min læge egentlig også ret kold overfor - sådan var det jo at have PCO! Ja tak Hr.Mand, du slipper jo også!!!
 
hult
Du er også hårdt ramt så, det er noget trist noget og det må være rædselsfuldt for dig. Sad

Har du været på Hovedpinecenteret på Glostrup Hopsital:
http://www.glostr...inecenter/
det er jo ikke så langt fra hvor du bor.

Man bliver dygtigere og dygtigere til at afhjælpe smerter, min mand, som er benamputeret, har i mange år haft voldsomme fantomsmerter (smerter, pga. nervebaner der har fundet forkert sammen, i en kropsdel der ikke er der længere) han kom hos en smertelæge og det har simpelthen ændret vores liv og hans smertehelvede!

Han fik daglig medicin og Ketogan til anfald og det hjalp bare ikke overhovedet tilsidst og jeg måtte tit tilkalde lægevagten så han kunne få indsprøjtninger, anfaldene af smerter kunne vare i dagevis. Nu får han anden daglig medicin og kommer der et nu meget sjældent anfald, tager han smertestillende pille, ikke Ketogan, og på 1 time er smerterne væk!

Håber du også kan få hjælp Hug
I hope you never fear those mountains in the distance
Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances - But they're worth taking
And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance


www.hultshome.dk
 
http://www.hultshome.dk
Hanne
Hej hyc

Jamen, hvad fa... bilder han sig ind... Han er jo helt igennem usympatisk og inkompetent... Ud med ham, og det kan da kun gå for langsomt. Som om du ikke har det slemt nok i forvejen, og så skal finde du i hans fornærmelser og dummer kommentarer. Jeg her rystet og noget så gal på dine vegne - det er bare ikke ok.

Jeg kan også godt have lidt diskussioner med min læge ind imellem. Jeg synes han er temmelig gammeldags i nogle af sinde holdninger og nytænkning som f.eks. alternativ behanling og kostens virkning (på rigtig mange ting) er ikke lige det han er størst fortaler for.
Men han kender alligevel sine begrænsninger. Så da jeg kom og bad om en henvisning til Bjarne Stigsby, var jeg ikke i tvivl om. at han synes jeg var temmelig tosset, men han gav mig pænt en henvisning og ønskede mig held og lykke og nu skulle jeg endelig sørge for at få alt det at vide jeg havde brug for. Og sådan skal det i hvert fald være som minimum. Øvøv øv, hvor er det bare en rigtig træls oplevelse for dig i dag. Jeg kan godt forstå du tudede af raseri - det havde jeg også gjort. Men rigtig sejt af dig, at du bare blev ved, til du fik det som du har krav på. Det er jeg ikke sikker på, jeg havde kunne, når jeg først var nået til tudestadiet..Smile

Søde hyc, find dig en ny læge (spørg dig evt lidt frem hos nogle forskellige, om de har kendskab til PCO). Du er slet ikke fortjent med den dumme læge du har nu.

Knus fra Hanne
 
hla72
Kære Hyc

Åh hvor er jeg ked af det på dine vegne! Det er SÅ vigtigt, at man har en læge der forstår en.... og det er især vigtigt, at man har en læge der - som I andre også skriver - kan sætte sig ud over at han/hun måske ikke ved alt. Hvad er det man har speciallæger til?

Jeg priser mig LYKKELIG for, at jeg har et super forhold til min læge og at jeg næsten kan få det som jeg vil have det (jeg var dog i tvivl om den henvisning til gynækolog). Han indrømmer blank, at han ikke ved nok om tingene.
Jeg vil så også sige, at i starten var han også en - undskyld udtrykket - en røv med ører, men da jeg gik ned med en stressbetinget depression for 5 år siden, vendte billedet og vi har et fantastisk forhold i dag.... i nogles øjne måske et lidt atypisk læge/patiensforhold. Jeg undskylder det så med, at jeg er uddannet lægesekretær Wink

Men! Jeg har været i branchen i en del år (er nu heldigvis ude af den) både på sygehus OG i lægepraksis... og jeg har set et og andet i min tid.
Desværre findes der stadig praktiserende læger der tror de ved alt... det gør de bare ikke. Ikke kun indenfor PCO/PCOS, men også inden for fx depression. Det er så hvad det er, men at de ikke vil indrømme det og bare spiser en af med at det er dit og dat, og nærmest fortæller en at man er vanskelig, det kan man ikke bruge til en skid. Et højrøvet, bedrevidende læge er bare ikke sagen!

Jeg kan KUN tilslutte mig Hult og Hanne, skift ham ud promte! Du kan ikke være tjent med både at slås med PCOS OG en praktiserende læge der er forstokket og tror han er et omvandrende læge-leksikon!

Håber at ham Bjarne Stigsby kan hjælpe dig, for det har du altså fortjent at få! Hug

Mange tanker fra

Heidi
Redigeret af hla72 d. 31-03-2008 21:42
Mod tåber kæmper selv guderne forgæves

www.heidi-l.dk
 
http://heidi-l.dk
hyc
Jeg har godt hørt om hovedpinecentret, men man skal jo have en henvisning fra egen læge, og alle denes behandlingsmetoder skal være udtømt - det sker sq aldrig!
jeg må finde mig en ny læge....
 
Spring til debat:
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Søger god praktiserende læge i København Læge - Gynækolog 1 30-06-2014 23:40
Mega træt og kvalme Træthed 9 29-05-2013 16:43
Min læge tror ikke på det... Læge - Gynækolog 1 22-12-2012 18:50
Lyngby læge? Læge - Gynækolog 1 18-04-2012 22:04
God læge i Odense Læge - Gynækolog 1 15-04-2012 21:41
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,176
Nyeste bruger: Lillefis lykke
PCO Forum på Facebook
Kort og godt - PCO kosten
Artikel om PCO
Din gæst har PCO

PCOS awareness ribbon