04. Marts 2021 04:15:11
Navigation
Forside

DEBATFORUM

Hvad er PCO
PCO kost
PCO artikler
PCO brevkasse
PCO historier
PCO opskrifter
Din gæst har PCO
Dokumentar om PCO

Nyheder
Linksamling
Artikler oversigt
Brugernes opskrifter

Søg
Hjælp
Hjælp til Forum
Link til pcoforum
Om PCOforum.dk
Kontakt pcoforum.dk
PCO Awareness Ribbons

Nyeste artikler
Jeg havde det på for...
En god hverdag med PCO
Jul - Marcipanroulad...
Jul - Marcipan
Jul - Brunkager
PCO Kostvejledere

Mød Majbritt
PCOforum på din mobil
Scan og få PCOforum
på din Iphone el.
Smartphone

Scan og få PCOforum på din mobil

1000 brugere
Statistik
Unikke besøg: 31236852
5846 besøg pr. dag
Se indlæg
PCO forum - for kvinder med PCO » Fertilitetsbehandling/graviditet » Prøver at blive gravid
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Suk!!!!
Lone1979
åh altså jeg synes det er svært at komme videre når man ikke føler det er den rette hjælp man får :-(

Jeg startede hos en diætist for godt en måned siden, og havde min skepsis da det ikke er en med speciale i PCO, men det kan ikke lade sig gøre når det er en henvisning fra lægen.

Ved første besøg snakkede vi om hvad jeg spiste og hvad hvad der skulle laves om på, og der får jeg atvide at jeg gerne må spise kogte grøntsager, lidt kartofler og lidt pasta, men skal holde mig fra ris, hvidt brød o.s.v. så allerede der tænker jeg at det ikke er godt for mig...men jeg gi'r det en chance og prøver at gøre som hun siger, da jeg er helt rundforvirret i hovedet p.g.a. alt det her PCO-kost om hvad der er godt og hvad der dårligt, samtidig med har jeg fået atvide at jeg har for højt kolesteroltal, så et eller andet skal der ske.....vi når frem til at jeg til morgenmad skal spise A38 (0,5%) med isis morgencrunch og ristede nødder ovenpå og en skive rugbrød med mager ost, til middag skal min tallerken deles ind i et Y, hvor jeg må spise 2 hele rugbrød med mager pålæg og grønt, til aftensmad deles ligeledes ind i et Y med max. 150 gr. mager kød, lidt kartofler eller fuldkornspasta og ellers grønt.

Jeg skibber alt det søde og overholder min kostplan, og synes egentlig ikke det er besværligt at leve efter. Efter 14 dage er jeg til opfølgning hos diætisten og har tabt mig 1,7 kg. hvilket jo er fint, og her snakker vi så om at jeg stadig føler sult at det vil være godt at få mellemmåltiderne ind i form af frugt og grønt, og så ville hun ellers afslutte mig, hvor jeg så siger at min udfordring kommer her til jul og jeg får en ny tid til midt i december......mit problem er bare at jeg stadig ikke føler mig mæt og falder i gang på gang og spiser de forkert ting, jeg føler stadig ikke at det er den rette kost for mig, og har svært ved at se der er noget formål med at fortsætte hos hende......det var lige et lille 'suk' fra mig på en grå vinterdag Sad
Har en dreng fra juli 2006 - lavet på normalvis ca. 6 mdr. efter at have lagt p-pillerne på hylden.
Har også en pige fra januar 2011 - lavet på kostomlægning, 10 kg. vægttab, methformin og en gang pergotime efter at ha' fået konstateret PCO i februar 2010 (havde prøvet at blive gravid i knap to år) - men nu har jeg de to dejligste børn som jeg altid har ønsket mig :-)
 
Spring til debat:
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,176
Nyeste bruger: Lillefis lykke
PCO Forum på Facebook
Kort og godt - PCO kosten
Artikel om PCO
Din gæst har PCO

PCOS awareness ribbon