Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: At være gravid er næsten et fuldtids job.

Oprettet af maria77 d. 21-01-2010 07:01
#5

Kan jeg godt forstå sådan har jeg det også men tror nu ikke jeg venter til jeg skal til jordmoderen jeg ringer til Svend i dag og hører dem ad om det et ok med så stærke mens smerter hele tiden det har varet hele min gravidiet ind til vider og det er meget uvant for mig for da jeg ventede Frederik var der ingeting der gjorde ondt. i går måtte jeg gå i seng kl. 18 det gør jeg efterhånden hverdag og ja det virker lidt uholdbart i længden, de er der for det samme og det kan være jeg for ro i sjælen når jeg har talt med dem og fåe bekræftet at det sikkert skyldes der er to og at jeg har har været overstimleret inden og under graviditeten men jeg glæder mig til det smerte helvede er overstået og jeg måske kan nyde min graviditet som alle andre.

god ide med at samle en masse spørgsmål det er vigtigt man skirver dem ned så man ikke glemme det når man først sidder der.

ja ud fra hvad jeg hører så skal jeg regne med at gå fra i uge 28 og det er godt nok tidligt men nu må vi se det kan være det ændre sig med tiden.Smile