Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: "Nyt" fra Svend Lindenberg

Oprettet af Lisette d. 21-04-2010 13:10
#1

Hej alle, jeg var hos Svend i går, og jeg tænkte, at det måske kunne være nyttigt for nogle her, de kloge ord, han (som regel) siger: For det første var han i rigtig godt humør, også over at se, jeg havde det så "godt"! (nok i forhold til de mange andre patienter, han har...)

Ang. muskelsmerter og træning: Hvis man sætter træningsintensiteten 10 % op, kan man gå 60 % ned i metforminforbrug! Jeg træner 3 x ugen med puls 140-150, som Svend mener er meget fint, men han vil tro, at jeg med én ekstra træningsgang, altså så det bliver 4 x ugentligt, kan blive helt symptomfri! (Ja, nu er herren jo lidt for optimistisk nogle gange)... Han syntes ikke, jeg skulle blive ved med metformin, når jeg reagerede så dårligt på dem, men træningen skulle altså kunne gøre det.

Ang. pco efter graviditet: Han siger, det går HELT væk!... Det har jeg jo så hørt fra flere herinde, at det er blevet værre, men det skulle altså være rigtigt hvis jeg er normalvægtig, træner og spiser pco-venligt på det tidspunkt også!

Og så virker det ellers som om, han ikke har alt for meget at lave lige nu, så han har lidt bedre tid til en - og så fik jeg en tid 8 dage efter jeg ringede!

Redigeret af Lisette d. 21-04-2010 13:28