Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: "Nyt" fra Svend Lindenberg

Oprettet af Lisette d. 21-04-2010 13:10
#1

Hej alle, jeg var hos Svend i går, og jeg tænkte, at det måske kunne være nyttigt for nogle her, de kloge ord, han (som regel) siger: For det første var han i rigtig godt humør, også over at se, jeg havde det så "godt"! (nok i forhold til de mange andre patienter, han har...)

Ang. muskelsmerter og træning: Hvis man sætter træningsintensiteten 10 % op, kan man gå 60 % ned i metforminforbrug! Jeg træner 3 x ugen med puls 140-150, som Svend mener er meget fint, men han vil tro, at jeg med én ekstra træningsgang, altså så det bliver 4 x ugentligt, kan blive helt symptomfri! (Ja, nu er herren jo lidt for optimistisk nogle gange)... Han syntes ikke, jeg skulle blive ved med metformin, når jeg reagerede så dårligt på dem, men træningen skulle altså kunne gøre det.

Ang. pco efter graviditet: Han siger, det går HELT væk!... Det har jeg jo så hørt fra flere herinde, at det er blevet værre, men det skulle altså være rigtigt hvis jeg er normalvægtig, træner og spiser pco-venligt på det tidspunkt også!

Og så virker det ellers som om, han ikke har alt for meget at lave lige nu, så han har lidt bedre tid til en - og så fik jeg en tid 8 dage efter jeg ringede!

Redigeret af Lisette d. 21-04-2010 13:28

Oprettet af hult d. 21-04-2010 16:58
#2

Jeg er kun kommet til Svend Lindenberg på Lygten og der har altid været god tid til en - tror mere det var når folk kom på Østerbro hvor han var 1 gang om ugen, at der var knald på og afsat små 10 minutter til hver. Og på Lygten kan man som regel komme ret hurtigt til og der er en dejlig, rar atmosfære derinde Smile

Jeg har været hos en anden gynækplog inde i byen på et tidspunkt, det var eftermiddag/aften konsultation og dér stod jeg skisme nede på gaden igen efter 10 minutter, havde kun nået at få jakken halvt af og blive snerret af og stukket en recept ud på de 10 minutter! Angry

Jeg skal ind til Svend igen d. 29 ds., skal have svar på en hel del blodprøver for at se hvordan min krop har det, den er godt nok ikke rar at være inden i lige for tiden, den er sulten og gør ondt, den burde skiftes ud! Må se om Svend har et lille mirakel i ærmet Wink

Oprettet af Tinam d. 21-04-2010 20:26
#3

Jeg glæder mig meget til at se "giraffen" på tirsdag. Håber det er ham jeg skal ind hos. Jeg har i hvedrt fald store forhåbninger til deres evner til at hjælpe mig til at få det bedre. Så nu kan jeg kun håbe, at jeg ikke bliver skuffetWink

Oprettet af Babilullu d. 22-04-2010 00:09
#4

Lyder interessant. Hvor befinder Svend Lindeberg sig? Og hvad går i hos ham for? udover et ønske om graviditet ?

Oprettet af Happel d. 22-04-2010 08:22
#5

Svend befinder sig på Copenhagen fertility center. Hvis du søger på nettet ,finder du deres hjemmeside. Det er en fertilitetsklinik, men der er også en pcoklinik tilknyttet. Svend er vel "kongen" af pco i DK...eller ihvertfald en af dem, der har størst viden og erfaring om sygdommen.

Hvis man gerne vil forsøge at spise sig ud af pco til at starte med vil Bjarne Stigsby i Tåstrup være et bedre valg. Men det er jo smag og behag.

Svend er en MEGET positiv mand, og man er altid meget opløftet efter en snak med ham. Der er ikke det, der ikke kan lade sig gøreWink Det går ikke altid så nemt, men det er rart, at han er så positiv.
Jeg var selv meget glad for at starte hos Svend. For pludselig var det ikke min skyld, at jeg ikke blev gravid(fordi jeg ikke spiste sundt nok, motionerede, "indsæt selv selvbebrejdelse" osv. osv.) Nu var det pco'en.

Oprettet af Camilla d. 22-04-2010 08:29
#6

Jeg har været hos Svend et par år og jeg har kun godt at sige om ham.

Skøn glad sjov positiv mand.
Smile

Oprettet af Signe d. 22-04-2010 08:55
#7

Jeg er også meget glad for at gå hos Svend - men hans kollega Jan er også rigtig god og dygtig efter min mening, så for mig er det ligegyldigt hvem af dem, der skanner migSmile

Hvis man aldrig har været hos Svend, skal man lige være forberedt på, at ingenting bliver pakket ind og at en kommentar som "kom ind og smid bukserne" falder ham helt naturligt og formentlig er en måde at gøre en mulig akavet situation lidt komisk.. Smile


Oprettet af Nuggi d. 22-04-2010 11:51
#8

Jeg kommer også på CFC - jeg er vist blevet scannet af 5 forskellige og der var kun én af dem jeg ikke var SÅ begejstret for - Jan, Claus og Svend er rigtig gode - der er en god stemning og man føler ikke man kommer til ulejlighed (hvilket jeg tidligere har oplevet hos min egen læge).

Min PCO er først gået amok efter min graviditet, så jeg falder ikke helt ind under Svends utalelser - men selvfølgelig ingen regel uden undtagelseWink

Oprettet af Babilullu d. 22-04-2010 12:58
#9

Okey, har tænkt mig at bestille en tid hos ham men mere med henblik på hvordan min pco-tilstand er, og hvad jeg skal gøre osv ? Jeg skal ikke have foretaget en gyn-undersøgelse.

Oprettet af hult d. 22-04-2010 13:24
#10

Hej Babilullu

Svend Lindenberg hjælper også kvinder med PCO der ikke har et graviditetsønske, men bare ønske at få hjælp vedr. deres PCO.

Du kan læse mere her:
http://www.copenh...nikken.htm

Jeg går selv hos ham og jeg kan ikke blive gravid (har ikke noget underliv mere) men han hjælper mig at få taget blodprøver og at få det bedre med PCO'en Smile

Du skal bare bede din læge om en henvisning til en gynækolog og så bestille tid hos Svend

Oprettet af Rasmussenxp d. 22-04-2010 19:53
#11

Jeg vil rigtig gerne ind hos Svend Lindenberg, og blive tjekket, for at se hvor slemt det står til med mig.. Men ved ikke hvordan jeg kommer i kontakt med ham.

Min læge har sendt en henvisning, men vi ved ikke hvor længe har sendt den hen...? /:
Min mor, og jeg har snakket om, hvor han er henne..?
Hm, har han sin egen klinik? Og nogle siger hen er på Herlev Hospital.? Er sku forvirret.

Oprettet af he05 d. 22-04-2010 19:58
#12

Er du sikker på, at din læge har sendt din henvisning nogen steder hen? Normalt er det sådan, at den praktiserende læge skriver en elektronisk henvisning og når du så kontakter en klinik (efter eget ønske) henter de din henvisning.
Svend Lindenberg kan bl.a. findes hos Copenhagen Fertility Center, Lygten 2c, 2400 København N. tlf. 33 25 70 00 (se også http://www.copenh...enter.com/ ).

Held og lykke med det hele!

Oprettet af Rasmussenxp d. 22-04-2010 20:44
#13

Ja. Det er jeg sikker på.

Men, skal på Hospitalet d. 29, så må jeg høre om de kan sende mig virde til ham.
For vil viirkelig gerne. (:

- Tak for hjemmesiden.. Jeg har gemt den nu.

Oprettet af he05 d. 23-04-2010 07:17
#14

Det kan de sagtens Smile Du skal bare indstille dig på en ny mulig ventetid.

Oprettet af Lisette d. 25-04-2010 13:05
#15

Hej hult og andre - jeg har dog oplevet Svend være meget ubehagelig et par gange på Lygten, det var derfor jeg lige bed mærke i, at han var i godt humør. Smile Men jeg tror bare dengang, at han var stresset, plus irriteret over, jeg ikke fik det bedre - I skal ikke lade jer skræmme væk, hvis han en dag er sådan! Wink

Oprettet af 1000fryd d. 27-04-2010 13:39
#16

Altså jeg synes jo han er en meget hård og kontant mand...!
Lettere forvirret men meget støttende og humoristisk!

Kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal synes om ham, men hans enkle simple diæt har hjulpet mig, så det er fint! Han synes jeg skulle have en fedmeoperation da alt håb var ude og han ikke mente han kunne kontrolere mig da jeg vejede 116, han mumlede noget om at jeg skulle under 100... Nå men har tabt 14, og er på 110 nu.. SÅ må jeg se om det bliver operation eller hvad Smile

Oprettet af karinam d. 27-04-2010 21:49
#17

Hejsa
Kan tilslutte mig 1000fryds besvarelse,
Jeg kan heller ikke lige finde ud af, hvor jeg har ham.
Dog skal han roses for den måde han snakkede med min datter.

Til dig 1000fryd: Dyb respekt for at du kan holde den strenge diæt.
Jeg har slet ikke den rygrad. Har lige haft dage, hvor jeg har været sengeliggende pga. mega dårlig kost i weekenden, som resulterede i mega mange muskelsmerter.

Oprettet af 1000fryd d. 28-04-2010 18:23
#18

Ved heller ikke hvor længe jeg kan holde den Smile

Synes egentlig at det er en okay diæt, men det er sgu lidt svært kun at måtte spise kød, grape, 2 stk rugbrød, nødder og grønsager... Alle steder man kommer hen er der almindelige fristelser som jeg bare ikke må spise... Prøver dog at ekspermentere med smoothie med protein, da jeg savner frugt! Har fået en ny dille der hedder sushi, de skulle vist have et lavt GI, meeen det er jo ris, men prøver at lave dem selv med meget mere fisk end ris, så prøver hele tiden at se om jeg kan ændre den diæt så det kan blive en livstilsændring, dog er det RØVsvært.. Spiser man en dag 1 stykke grovflutes med laks og salat, ja så ryger vægten op..!
Synes det er svært at 1 trin ved siden af ødelægger en uges arbejde, må kæmpe lidt endnu...
Ellers må jeg ringe til Svend og høre hvilke andre madvarer man kan komme ind i den diæt, eller om jeg kan starte medicin. Det går stadig nedad, men kan mærke at når det kun går 100gram ned om ugen trods masser af motion og max 1200 kcal, så tager det lidt glæden af det hele.

Oprettet af Sannie d. 18-06-2010 22:08
#19

Lige et hurtigt spørgsmål.. Nogen der ved hvor meget ventetid der er på klinikken??

Oprettet af Cille30 d. 18-06-2010 22:59
#20

Hej Lisette.. ej hvor er det en god nyhed for dig Grin Tillykke med det Grin

Gid at jeg boede i københavn. så jeg kunne komme ind til ham og få nogle gode råd af ham, og hvad jeg dog skulle stille op med mit pco.. Men bor desværre i midtjylland, og har kun mulighed for at komme der til med bus eller tog..