Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Spørgsmål efter p-pillestop med graviditetsønske

Oprettet af dkmus d. 16-05-2010 20:33
#1

Hejsa
Jeg håber at høre lidt om jeres erfaringer. Jeg stoppede med Yasminelle p-piller for en måned siden pga. graviditetsønske. Siden har jeg haft MANGE tegn på, at der sker noget i min krop: menstruationssmerter, øm i underlivet, træt, kvalme, ømhed i brystvorterne, nedsat appetit. Jeg har læst at det kan skyldes p-pillestoppet, men sådan havde jeg det slet ikke sidste gang, jeg stoppede med p-piller (for 4 år siden, da jeg ønskede at blive gravid første gang). Dengang spiste jeg dog nogle andre p-piller, så måske spiller det ind. Er der andre der har oplevet noget lignende?

I onsdags tog jeg til vagtlægen, fordi jeg havde SÅ ondt i venstre side i underlivet, og han mente, at det skyldes stor produktion af æg i venstre æggeleder og at ægløsning var lige op over. Det skal nok passe, for næste dag tog smerterne af og siden har jeg fået det bedre og bedre. Nu tænker jeg på, om mange æg i æggelederen er lige med at jeg får ægløsning? Hvis ikke, hvad sker der så med alle de æg? Går de bare til grunde efter nogle dage? Ellers ville det vel blive med at gøre ondt?

Jeg forstår ikke helt, alt det der sker i min krop i øjeblikket og håber bare sådan, at jeg hurtigt bliver gravid, for det er da vildt frustrerende at gå rundt med graviditets-symptomer hele tiden, hvis der ikke kommer noget ud af det..... Hmmm... jeg ville bare lige høre, hvordan I andre oplever det.

På forhånd tak!

Mange hilsner
dkmus