Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Jeg er træt af min læge!!!

Oprettet af Hanne d. 31-03-2008 20:44
#7

Hej hyc

Jamen, hvad fa... bilder han sig ind... Han er jo helt igennem usympatisk og inkompetent... Ud med ham, og det kan da kun gå for langsomt. Som om du ikke har det slemt nok i forvejen, og så skal finde du i hans fornærmelser og dummer kommentarer. Jeg her rystet og noget så gal på dine vegne - det er bare ikke ok.

Jeg kan også godt have lidt diskussioner med min læge ind imellem. Jeg synes han er temmelig gammeldags i nogle af sinde holdninger og nytænkning som f.eks. alternativ behanling og kostens virkning (på rigtig mange ting) er ikke lige det han er størst fortaler for.
Men han kender alligevel sine begrænsninger. Så da jeg kom og bad om en henvisning til Bjarne Stigsby, var jeg ikke i tvivl om. at han synes jeg var temmelig tosset, men han gav mig pænt en henvisning og ønskede mig held og lykke og nu skulle jeg endelig sørge for at få alt det at vide jeg havde brug for. Og sådan skal det i hvert fald være som minimum. Øvøv øv, hvor er det bare en rigtig træls oplevelse for dig i dag. Jeg kan godt forstå du tudede af raseri - det havde jeg også gjort. Men rigtig sejt af dig, at du bare blev ved, til du fik det som du har krav på. Det er jeg ikke sikker på, jeg havde kunne, når jeg først var nået til tudestadiet..Smile

Søde hyc, find dig en ny læge (spørg dig evt lidt frem hos nogle forskellige, om de har kendskab til PCO). Du er slet ikke fortjent med den dumme læge du har nu.

Knus fra Hanne