Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Go folkehjælp

Oprettet af Henner d. 07-07-2011 12:59
#1

Dette har intet med PCO at gøre, men jeg er så fræk at skrive et indlæg da jeg ved at der er rigtig mange der bruger dette forum hver dag. Go morgen Danmark har i samabejde med dansk folkehjælp lavet : Go folkehjælpSmile Konceptet går ud på at dem der har noget at give til andre der ikke har så meget, gør det. Det kan være dit sommerhus stå tomt en uge, måske har du en båd du kan sejle en familie rundt i osv osv..
rigtig mange synes det er en god ide, men desværre er der ikke så mange der får gjort noget ved det. Det kan måske være svært at finde på noget eller skræmmende at skulle tilbringe en weekend eller noget med en fremmed familie.
Derfor har jeg startet en indsamling for at hjælpe nogle af de familier der lever under fattigdoms grænsen med at give deres børn en oplevelse her i sommerferienSmile Min mand og jeg har doneret 1000 kr og håber at med jeres hjælp stiger puljen så vi snart kan få sendt de første afstedYes Pengene skal sættes ind på konto nr 8113 8953971 og husk at 5 kr er lige så godt som 200 kr Smile Hjælp et barn med at få en dejlig oplevelse her i sommerferien.

Oprettet af seranade d. 07-07-2011 19:08
#2

hvor er det et flot initiativ !!!!

Jeg har selv søgt om et ferieophold med dansk folkehjælp men fik desværre afslag da der var MANGE flere ansøgninger en end pladser.

For mit og pigernes vedkommende betyder det at vi ikke kommer på sommerferie...surt men en virkelighed som jeg og mange familier oplever.

dansk folkehjælp gør et meget stort stykke arbejde for fattige familier i danmark...jeg kan desværre ikke bidrage med andet end min opbakning til dit flotte initiativ..Yes