Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Nyt håb, et tværfagligt samarbejde for optimering af sund fertilitet på naturlig vis.

Oprettet af jensen d. 12-06-2012 17:15
#1

Hej,

Vil da bare lige anbefale et nyopstartet projekt etableret af flere fagpersoner, som gennem et tværfagligt samarbejde ønsker, at skabe optimale vilkår for de der ønsker at blive gravide.

Så vidt jeg har forstået handler det om, at et team af behandlere med forskellige kompetencer indenfor fertilitet, graviditet og fødsel i tæt samarbejde med patienten planlægger et behandlingsforløb, som udgangspunkt for optimering af fertilitet på sund og naturlig vis. Der tilbydes forskellig behandling som f.eks. fysioterapi, samtaleterapi, kostvejledning og afspændingsterapi, hvor der sættes fokus på afspænding af både psyke og fysik. Hvis spændinger i kroppen fjernes, skabes der bedre forhold for frugtbarhed.

Jeg har endnu ikke selv prøvet det, men efter at have læst om det fik jeg øjnene op for dette som alternativ behandling i forhold til mere indgribende hormon- og fertilitetsbehandlinger, som ofte kan være dyre og påvirke kroppen kraftigt.

Jeg har selv prøvet at motionere derudaf, og samtidig være slidt på det psykiske plan. Så har jeg prøvet at gøre noget godt for min fysik, men alligevel følt mig anspændt og stresset. Synes det giver god mening, at få kroppen i harmoni med afspænding.

Jeg har læst om det på disse to links:

http://www.sundfe...

http://www.brygge...2012-1.pdf

(Det er side 10 på det sidste link).


Se om det kan være noget for jer Smile