Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Gynækolog "forudsiger" kommende mens

Oprettet af DVB d. 10-03-2014 16:30
#1

Hej!

Jeg håber der er en der kan komme med er kyndigt svar.
D. 13/2-14 var jeg ved Bjarne Stigsby i Tåstrup.
Han sagde jeg havde pcos. Mit insulin niveau var så højt at han sagde jeg brude være en mand på 40 år og veje 120 kg.!! Jeg er 26, er 1.65 høj og vejer 52 kg.
Jeg stoppede med p-pillerne i marts 2013 fordi jeg har migræne med aura og må
Derfor ikke få p-piller mere. Efter p-pille stop var min menstruation meget regelmæssig lige end til 30 september 13. Det er sidste gang jeg havde min mens og derfor havnede jeg så hos Bjarne med den besked. Da han scanner mig kan han se de der ægblære på højre side. Men i venstre side var der et æg ved at modnes. Han kunne så nogenlunde regne ud at jeg ville få min mens 21 dage efter. Jeg har den sidste uge haft mens smerter. Så meget at jeg er vågnet af det om natten. Men der er ikke skyggen af en blødning. Mit spørgsmål er så om det æg godt bare kan gå i sig selv eller sætte sig som en blære ligesom i højre side? Jeg spiser kiss kost og har gjort det fast siden jeg var hos Bjarne i februar. For Bjarne sagde nemlig til
Mig at jeg faktisk kunne spise det væk. Og det lød heller ikke som om han mente at det var umuligt at blive gravid. Jeg har ikke fået besked på at komme tilbage til tjek eller noget og det synes jeg egentlig er lidt mærkeligt.. Skal jeg bare forsætte og håbe at min krop gider finde sin rytme igen?

Hilsen
DVB